Joulumaan aarre

Joulumaan aarre on ulkomaalaisen Merkurin valmistama, RAY:n operoima automaatti, jota on voinut pelata Espoon Sellon ja Helsingin Kaivokadun Täyspoteissa joulukuusta 2011 lähtien.

Automaatissa on 10 eri videohedelmäpeliä, joista kuvat alempana tällä sivulla (tilanne 4/2012 - 3/2013).
Peleissä on voittolinjoja pelistä riippuen 5, 10, tai 40 ja minimipanos on 5, 10 tai 20 snt.
5:n linjan peleissä panos linjaa kohti voi olla 1, 2, 4 tai 10 snt (eli 5, 10, 20 tai 50 snt kokonaispanos).
10:n linjan peleissä panos linjaa kohti voi olla 1, 2, 5 tai 10 snt (eli 10, 20, 50 tai 100 snt kokonaispanos).
40:n linjan peleissä panos kahta linjaa kohti voi olla 1, 2, 3, 4 tai 5 snt (eli 20, 40, 60, 80 tai 100 snt kokonaispanos).

Tuplaus on pelikortin värin arvaus musta/punainen.

Pelejä voi pelata seteleillä ja tiketeillä. Ulos automaatit antavat tikettejä, jotka voi lunastaa kassalla. Tarkemmat ohjeet isojen voittojen lunastuksista löytyvät pelipaikalta.

Automaateissa on 2 eri kasvavaa jackpotia, jotka voi voittaa millä kierroksella tahansa. Isompi jackpot on pelipaikkojen kanssa yhteinen, pienempi pelisalikohtainen.
Alempi jackpot lähtee 500:sta eurosta ja voi kasvaa 1 000 euroon asti. Jackpotin todennäköisyys euron panoksella on 1/65 600.
Korkeamman jacpotin lähtöarvo on 5 000 euroa ja se voi kasvaa 15 000 euroon asti. Jackpotin todennäköisyys euron panoksella on 1/1 480 000.
Todennäköisyydet ovat suoraan suhteessa pelipanokseen, eli esimerkiksi 10 snt panoksella todennäköisyydet ovat kymmenesosa edellä mainituista.

Jackpotien lähtöarvojen Osuudet palautusprosentista:
500 e: 0,76220 %-yksikköä.
5 000 e: 0,33784 %-yksikköä.
Yhteensä: 1,10004 %-yksikköä. Tämän lisäksi jackpotit kasvavat ilmeisesti tietyn osuuden jokaista pelattua euroa kohden.Pelivalikko. Alempi näyttö on kosketusnäyttö.


Näppäimet. Keskimmäiset 5 näppäintä ovat merkityksettömiä.

Automaatin pelit, kuvaa klikkaamalla aukeaa suurempi kuva:


Wild-kuvio kaksinkertaistaa voiton.Wild-kuvio kaksinkertaistaa voiton. Voittoyhdistelmien pitää olla vasemmalta oikealle.


Voittoyhdistelmien pitää olla vasemmalta oikealle.


Wild-kuvio kaksinkertaistaa voiton.


Katso video Joulumaan Aarteesta.


4 uutta automaattia lisätty Joulumaan aarteisiin Sellossa (3/2013)

Automaatit ovat vanhoja istuttavia kasinokoneita, viimeksi nämä koneet ovat olleet Vantaan Flamingon Gold Dustissa. Kussakin on yksi oma erilainen pelinsä. Myös näistä on mahdollista voittaa kaksi eri suuruista jackpotia. Peleissä ei ole tuplausmahdollisuutta.
Samoin näihin koneisiin käyvät vain setelit ja tiketit, ulos tulee tikettejä. Näyttö on kosketusnäyttö, ja perinteiset painikkeetkin löytyvät.

Hexbreaker


-korkeintaan 13 voittolinjaa valittavissa, panos per linja 1-4 snt = maksimipanos 4x13= 0,52 €.
-voittoyhdistelmä voi olla vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle
-Hexbreaker-symboli on wild
-Black cat -symbolien voitoille eri voittosummat ns. kovana tai wildeilla
-Jinx-symboli on scatter
-2. ja 4. kiekolle tikapuu-symboli = Money Ladder -bonus, jossa liikutaan A-mallisten tikkaiden askelmilla arvotun luvun verran, ja aina pysähtyessä lisätään summa voittosummaan. Tasanteelta tai jo käydyltä askelmalta bonus päättyy. Katso video bonuksesta.
-vähintään 4 peiliä linjalla peräkkäin = Mirror mirror -bonus, jossa valitaan rikottavaksi 5 peiliä. Paljastuvat luvut ovat voittosummia. Peileistä voi paljastua pieniä symboleita, joilla saa lisävoittoa (voittolista näkyy ensimmäisen valinnan jälkeen ylälaidassa). Pieniä symboleita on 5 kpl yhteensä, yhdessä peilissä niitä voi olla kaksikin. Viidellä peilisymbolilla bonukseen päästessä voittaa enemmän. Katso video bonuksesta.
Katso video Hexbreakerista.


Vasemmalla Money Ladder -bonus (pääsee kahdella tikapuu-symbolilla) ja oikealla Mirror Mirror -bonus (pääsee, kun linjalla peräkkäin vähintään neljä peiliä).
Money Ladderin voittosummia voi verrata panokseen 26 snt. Tikkaita lähdetään kiipeämään oikealta alhaalta, ja niiden loppuessa vasemmalla alhaalla, alkaa uusi kierros oikealta alhaalta. Samalla voittosummat nousevat yhden kertoimen verran. Jo käydyt askelmat tulevat aina merkatuiksi, ja semmoiseen päätyessä bonus päättyy kuin myös ylätasanteelta.

Alla on pelin voittoluettelo:

Super Happy Fortune Cat


(Samalla voittoluettelo, klikkaa isommaksi.)


-korkeintaan 25 voittolinjaa valittavissa, panos per linja 1-4 snt = maksimipanos 1 €.
-voittoyhdistelmän oltava vasemmalta oikealle (paitsi scatter-voitot)
-hamsterin näköinen symboli on wild, esiintyy vain kiekoilla 2-4.
-lentävä otus on scatter, voittoluettelossa ilmoitetut scatter-voitot on ilmoitettu 2/10/50 kertaa kokonaispanos.
-jos vähintään kahdelle vasemmanpuoleisimmalle kiekolle saa näkyviin pelkästään iloista kissaa, automaatti lukitsee ne. Tällöin saa korkeintaan 3 ilmaista pyöritystä, ja jos niiden aikana seuraavaan kiekkoon tulee 3 kissaa lisää, homma jatkuu taas eteenpäin ilmaisin kierroksin. Eli tuosta voi voittaa tuolloin tosi rajusti. Katso video bonuksesta.
Katso video Super Happy Fortune Catista.

Alla on pari poimintaa pelin voittoluettelosta:

Ruutu täynnä kissaa antaa vielä lisävoiton.

Wild Goose Chase


-korkeintaan 25 voittolinjaa valittavissa, panos per linja 1-2 snt = maksimipanos 2x25= 0,50 €.
-voittoyhdistelmä voi olla vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle
-scatter-symboli on vain kiekoissa 1., 3. ja 5. Tällöin saa kierrospanoksen x4.
-Wild Goose Chase -symboli on wild, esiintyy vain 1. ja 5. kiekoissa.
-1. ja 5. kiekolle Wild Goose Chase -symbolit = bonus, jossa yksi ylimääräinen erinäköinen wild-symboli käy joka ruudun (yhteensä 15) läpi vuorotellen sen hetkisessä tilanteessa, ja joka välissä summataan tämän symbolin kautta muodostuneet voitot. Tästä on mahdollista voittaa ihan mukavasti. Katso video bonuksesta.
Katso video Wild Goose Chasesta.

Alla on pelin voittoluettelo:

Price Check


-korkeintaan 20 voittolinjaa valittavissa, panos per linja 1-4 snt = maksimipanos 4x20= 0,80 €.
-voittoyhdistelmän oltava vasemmalta oikealle (paitsi bonus-symbolit)
-on wild-symboli
-ei scatteria
-minne tahansa vähintään 3 handymania = bonus, jossa saa valita yhdestä kyseisistä bonussymbolista voittosumman (5-150x kierrospanos), Jos ruudulle tuli 4 handymania, saa 2 valintaa, 5 handymanilla saa 3 valintaa.
-Price Check -symbolit 1., 3. ja 5. kiekolle (ei esiinny muissa) = bonus, jossa valitaan ensin yksin bonussymboleista. Sieltä määräytyy valintojen määrä itse bonukseen (3, 4 tai 5 valintaa). Bonus on kauppa, jossa valitaan ruudulta tuotteita. Tuotteet skannataan kassalla aina, milloin paljastuu joko voittokerrointa (2-5x) bonukseen, sen tuotteen osalta voittosummaa (1-5x kierrospanos), tai tuotetta ei voi lukea. Jos tuotetta ei voi lukea, voittosumma on 4-50x kierrospanos. Katso video bonuksesta.
Katso video Price Checkista. Handyman-bonus näkyy videolla ajankohdasta 1:09 alkaen.

Alla on pelin voittoluettelo:

Copyright © Tero Malinen, ellei toisin mainittu

Pääsivulle