Elektroninen reaktiotesti

Hommasin tämän Sellmaticin valmistaman elektronisen reaktiotestin syyskuun lopussa 2004. Reaktionopeutta voi testata näön, kuulon ja tunnon suhteen. Rahalukon muutin toimimaan 20c kolikoilla. Valmistusvuodesta ei ole tietoa.

Isommasta kuvasta näkyy peliohjeita yms.
Valitse testi nupista, raha sisään, testi alkaa.

Automaatti arpoo vaihtuvin väliajoin 5 kertaa kyseisen testin (valo painikkeeseen, äänimerkki, nuppi pongahtaa sormelle), jonka jälkeen pitää mahdollisimman nopeasti painaa painiketta. Joka kerran jälkeen näytöllä näkyy reaktioaika, ja testin loputtua yhteisaika. Tätä aikaa voit verrata automaatin alaosassa olevaan taulukkoon nähdäksesi olitko hidas vai nopea.

Jos painoit ennen aikojasi, syttyy mitätöinnin merkiksi merkkiledi. Tosin testi jatkuu kyllä loppuun, ellet sitten syötä jo uutta kolikkoa..

Omalla kohdallani näkötesti oli hitain ja tuntotesti nopein.

Pelin loputtua automaatti päästää iloisia pimputuksia. Näistä pääsee nauttimaan myös muulloinkin satunnaisesti, kun peliä ei pelata :) Lisäksi automaatti vilkuttelee valoja, jotka ovat näkö-, kuulo- ja tuntotekstien taustalla.

Erehdyin myymään pelin kesällä 2009, mutta löysin onneksi toisen yksilön 2010 kevättalvella. Tosin se vaatikin runsaasti helppoa korjaamista ennen pelikuntoon saamista: lähinnä rahalukon säätö ja fiksaus, lamppujen vaihto, painikkeen mikrokytkin puuttui, sähköjohdon laitto, valintanuppi puuttui, äänisummeri oli rikki, kuulo- ja tuntotesti toimivat yhtäaikaa. Nämä viat olivat toki tiedossa ostohetkellä, ja mukavaksi projektiksi sen ostinkin :)

Katso video pelistä.

Kaappi auki ja sisältö.
Pääkortti, summerissa pieni vaimennus.
Sivukortti, äänenvoimakkuuden säätö.

Rahalukko.
Tarra.
Kiinnitysraudat seinään.

Copyright © Tero Malinen, ellei toisin mainittu

Pääsivulle