Casino Gold

Päivitys 4/2010: Myllylampi meni keväällä 2010 konkurssiin ja sitä myötä tämäkin peli katosi.

Haa! Yllätys oli melkoinen mennessäni pitkästä aikaa Myllylammelle pelailemaan lokakuussa 2008. Sinne olikin ilmestynyt vanha pistehedelmäpeli ja vieläpä sellaista mallia, josta innostuin jo pikkupoikana Kauniaisten K-kaupassa 90-luvulla.

Ilmeisesti joku on saanut käsiinsä vanhan pistehedelmäpelin ja laittanut sen viihdekäyttöön. Automaatti hyväksyy perinteiseen tapaan 20c, 1e ja 2e kolikot (1, 5 ja 10 pelivarausta). Panos on 1-5 crediittiä. Muutenkin lasiin on lisäilty muutamia tarroja vastaamaan euroaikaa (ks. alempi kuva).

Pelihän on Tuplatoton tapaan lukitusmahdollisuudella ja elektromekaaninen, eli tässäkin kävi jo pienillä testipeleillä tuttu ilmiö, eli sain yhden voiton vaikkei mitään voittoyhdistelmää ollutkaan. Toisena erona tässä on ihme kyllä korkeimmat voitot 40x panos, sillä yleensä se on ollut vain 35x panos.

-symboleilla on 27 voittomahdollisuutta, voittokerroin 20x. viimeisessä kiekossa on "jokerina" perusvoittoyhdistelmissä. Muutenkin voitonjako eroaa jossain määrin muista pistehedelmäpeleistä edukseen.

Kuviot ovat mukavan merirosvoaiheiset, ja hetken pelailun jälkeen ne alkaa oppia. Eli mitkä kuviot ovat minkäkin voiton arvoisia. Kyljessä oleva käynnistyskahva/-kampi pitää mukavan merirosvotyylisen mekaanisen äänen sitä käännettäessä.

Muut äänet ovat myöskin vain mekaanisia, paitsi voittoääni on "tidi" kuten Tuplatotossakin. Kauitin onkin hauskasti etuosassa automaattia ja säädettynä sen verran kovalle, että koko paikkaan varmasti kuuluu.

Voittokupin funktio jäi arvoitukseksi, olisiko laite muutettu antamaan rahaa/poletteja. Tätä ei voi tietää näkemättä automaatin sisälle. Voittolipukkeitahan noista sai, ja se reikä oli kyllä erinäköinen. Automaatin lasissa on kyllä lappu, jossa ilmoitetaan että voitot saa voittolippuina eli lahjakortteina kyseiseen sijoituspaikkaan "10 pistettä = 1 kpl 2e arvoinen lippu" jne. Mahdollisesti siis saat voiton kuitenkin lahjakortteina menemällä kertomaan asiasta.Huomaa voitonmaksu-näppäimen puuttuminen ja sen modaus vasemmalla.

Kuvioiden määrät kiekoissa:
_ 1. kiekko 2. kiekko 3. kiekko
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
2
3
1
1
1
4
1
3
1
2
4
3
1
3
3
3
2
4
6
-
-
1
Yhteensä
20
20
20
Kuvioiden järjestykset kiekoissa
(selvitetty pelaamalla):

Muita pelejä Kahvila-Ravintola Myllylammessa:

  • Eki-Maticin purkka-automaatteja, moottoripyörä-keinuautomaatti, nopeustesti, seksitesti, keilapeli
  • RAY:n automaatteja 6 kpl (Jokeripokeri uusi, Tuplapotti, Monipeli2, Tähti, Paletti, Pajatso)
  • Ehkä paikan omia: nuijimispeli, kosketusnäyttöpeli (jossa aikuisviihdepelejä)

    Kiekkokuviot kuvattu automaatista.

    Copyright © Tero Malinen, ellei toisin mainittu

    Pääsivulle