Golden Gate


Katso SPEL:n sivuilta parempi kuva
Huom. automaatteja löytyy lähinnä harrastekäytöstä eli niitä ei ole julkisesti pelattavina.

Golden Gate on Ballyn 1978 valmistama elektromekaaninen yksikätinen rosvo yhdellä voittolinjalla ja lukitusmahdollisuudella. Kierros maksaa yhden kolikon ja automaatti toimii yhdellä kolikkolaadulla.

Peli käynnistetään kammesta vetämällä, mistä kiekot saavat alkuvauhtinsa ja pysähtyvät järjestyksessä. Kelojen on toivottavaa olla tasapainossa tai muuten pelissä on kirjaimellisesti "painotettu arvonta".

Jos haluaa perua lukintansa, sitä varten pitää painaa erikseen cancel-näppäintä. Voitot maksetaan automaattisesti suoraan ulos kierroksen jälkeen. Seuraavaa kierrosta varten pystyy etukäteen syöttämään yhden kolikon.

Isot voitot ja bonuspeli toimivat hyvinä houkuttimina, varsinkin jos pankkiin on ehtinyt kertyä iso summa. Lisätietoja bonuspelistä on voittoluettelon yhteydessä.

Erillisiä ääniä ei pelissä oikeastaan ole.

Optimistrategia on seuraavanlainen:

1. Lukitse aina kaksi samaa
2. Lukitse 3. kiekosta lohikäärme
3. Lukitse 3. kiekosta jackpot ja
          1. 1. kiekosta kello
          2. 2. kiekosta appelsiini tai luumu
          3. muussa tapauksessa ei muuta kuin jackpot
4. Bonuskierrosten aikana älä lukitse mitään 3. kiekosta lukuunottamatta tilanteita, joissa jackpot-kuvio on 1. ja 3. kiekossa tai 2. ja 3. kiekossa ja pankissa oleva summa on nolla.

Voitot kolikkoina:

Lohikäärmeiden saamisen jälkeen 10 seuraavan kierroksen on voimassa, että jos 3. kiekossa on voittolinjalla tunnelipelin symboli, käynnistyy tunnelipeli.


Tunnelipelistä voi voittaa suoraan ulos joko 10 tai 20 kolikkoa (punaiset kehät) tai niin sanottuun pankkiin 20 kolikkoa (siniset kehät). Pankkiin kertynyt rahamäärä näkyy erillisessä näytössä. Jos tunnelipelistä arpoontuu syvin kehä, voittaa 50 kolikkoa ja pankkiin kertyneen summan. Samalla pankin summa nollaantuu.

Kuvioiden määrät kiekoissa:
_ 1. kiekko 2. kiekko 3. kiekko
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
9
1
4
2
1
8
2
1
3
3
5
2
2
1
-
-
9
Yhteensä
22
22
22


Kyllä, tämä tuli ihan pelaamalla.
Kuvioiden järjestykset kiekoissa:

Copyright © Tero Malinen, ellei toisin mainittu

Pääsivulle